Van harte welkom bij Kapsalon Baluba


Drie jaar geleden alweer opende ik mijn kapsalon op de Helmerhoek, jaren zijn omgevlogen. Het doel wat drie jaar geleden belangrijk was is nog steeds het belangrijkste en dat is EEN TEVREDEN KLANT.

En klant is eigenlijk niet het goede woord. Ik vind de mens en ook de gezelligheid belangrijk.

Een band opbouwen en samen toewerken naar het gewenste resultaat. Ik ben perfectionistisch ingesteld en KWALITEIT zal ik altijd met hoofdletters blijven schrijven.

Daarom investeer ik ook ieder jaar weer in workshops en trainingen om de nieuwste trends onder de knie te krijgen.

Ik neem de tijd voor U en wil ook graag adviezen geven. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies of iets wel of niet past bij een bepaald gezicht. Ik zal daar ook eerlijk over zijn, om teleurstelling te voorkomen.

Kom gerust eens langs: Er staat niet voor niets op de deur: Hier is het leuk!


Vanaf 1 april 2012 open ik mijn eigen kapsalon op de Helmerhoek in Enschede. Mijn naam is Lique, 40 jaar, en vanaf mijn 18e kapster van beroep. Als topstyliste heb ik jarenlang gewerkt in gerenommeerde kapsalons in Haaksbergen en Enschede.

Ik beschik over alle relevante vakdiploma's (hairstylist I en II) en volg ieder jaar cursussen om trends en technieken te verfijnen. Rond de eeuwwisseling heb ik jarenlang in een goed draaiende zaak in de binnenstad van Enschede gewerkt onder de naam Baluba.

Heel veel vaste trouwe klanten vroegen mij telkenmale of ik wederom hun kapster wilde worden. Nu mijn kinderen zelfstandig genoeg zijn ga ik heel graag, met heel veel trots deze uitdaging aan. Ik leer u en uw haar graag kennen en na verloop van tijd weet ik exact wat het beste is voor uw haar.

Advies, begeleiding en tips vind ik belangrijk en essentieel om een goede band op te bouwen. Een vaste kapper geeft vertrouwen en zekerheid. U weet waar u aan toe bent.

In tijden van crisis en als maar stijgende prijzen kan ik u kwaliteit bieden door vakmanschap en ervaring.
Mijn motto luidt dan ook: Ik ben pas tevreden, als u dat bent. U bent immers mijn visitekaartje.

De prijs kan ik door de lage kosten veel lager houden waardoor u wel bespaart op uw portemonnee maar niet op het resultaat. U heeft een vaste gediplomeerde kapper, die precies weet wat uw wensen zijn. Wel zo gemakkelijk bij vervolgafspraken.

Aandacht voor de klant vind ik heel belangrijk. Een kopje koffie staat vanzelfsprekend voor u klaar !! Bent u tevreden laat het anderen weten. Niet tevreden? Kom langs, ik los het graag op.

Bekijk de prijslijst en vergelijk deze tarieven met andere salons.
De salon is zowel overdag als op avonden geopend. Klik hier voor de openingstijden.

Overtuig u zelf en bel voor een afspraak. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid t.o.v. sporthal Helmerhoek / basisschool Willem van Oranje

Ik werk met de nieuwste technieken, en kwaliteitsmerken als Goldwell en Subtil.